koffie & thee

In YUME wordt elk kopje koffie of thee vers voor u gezet. We werken met de koffiebonen van Single Estate Coffee Roasters. Bij Single Estate geloven ze in direct trade, waarbij ze intensief samenwerken met koffieboeren in verschillende landen. Het doel is om de beste koffie te vinden en de koffieboer te betrekken in dit proces. Inzicht in elkaars wereld en de koffieboer belonen met een goede prijs voor zijn koffie resulteert in eerlijke en langdurige relaties. Direct Trade is een goede manier van duurzaam ondernemen. Door rechtstreeks met de koffieboer zaken te doen, is deze niet afhankelijk van speculatieve koffiemarkten. Dure tussenschakels ontbreken. Daarom kan Single Estate de boer een goede prijs bieden voor zijn koffiebonen. Dit heeft voordelen voor twee kanten: de boer kan meer investeren in zijn eigen plantage, u krijgt koffie van topkwaliteit. Kijk voor meer informatie over onze koffiebonen op www.singleestatecoffee.nl.

Op de kaart staan alle bekende koffievarianten, van Espresso tot latte macchiato. Dagelijks staat Tim (eigenaar van YUME) achter zijn espresso apparaat om voor u de beste espressi en de mooiste latte art op uw cappuccino uit zijn hand te schudden. Heeft u wat extra tijd? Ga dan eens in gesprek met Tim en laat u inspireren door zijn passie voor koffie.

Indien u liever thee drinkt bent u bij YUME ook aan het juiste adres. Er wordt een variëteit aan (losse) theesmaken geserveerd. De bekende zwarte thee staat uiteraard op het menu, maar er zijn ook verrassende (kruiden)melanges zoals ‘notendroom’ of ‘ginkgo lemon twist’ voor de avontuurlijke proevers. Naast de gedroogde thee is er ook verse kruidenthee zoals munt en verveïne. Bovendien is er in samenwerking met PlukTea een heuse YUME-melange ontwikkeld. Heerlijk fris en verrassend van kleur! De perfecte theebeleving thuis voortzetten? Wij verkopen diverse accessoires in ons winkeltje!

Bereikbaar op

Rijneveld 68
2771 XS Boskoop
T: 0172-450700
@: info@yume-boskoop.nl

thee