Cadeauwinkel

Kadobon Yume Koffie huisNaast koffie, thee en heerlijk gebak kunt u in YUME ook terecht voor cadeautjes. Om weg te geven of lekker zelf te houden… Bij YUME verkopen we bovendien cadeaukaarten, deze zijn in te vullen met elke gewenste waarde. Een origineel cadeautje, waar je zeker een blij gezicht voor terug krijgt! Je kunt de kaarten bij ons aan de kassa kopen. Indien gewenst kunnen ze ook naar jou of de ontvanger opgestuurd worden.

Naast onze eigen cadeauwinkel is er in de kas ook een uitgebreide brocantewinkel; PakhuysWest. De spulletjes worden regelmatig aangevuld en kunt u bij ons afrekenen. Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.pakhuyswest.nl.

 


Kaarten

In YUME zijn we dol op bijzondere kaarten. Het schrijven van een kaartje mag nooit ouderwets worden vinden wij. Een handgeschreven kaartje is persoonlijk en maakt elke ontvanger blij. In onze drie kaartenmolens vind je de bijzondere ontwerpen van IsaBella en Roosmarijn Knijnenburg. Daarnaast hebben we botanische kaarten met de meest prachtige aquarellen en tekeningen van bloemen, planten, en fruit. De artiesten zijn allemaal lid van de Vereniging van Botanisch Kunstenaars Nederland. Op dit moment verkopen we kaarten getekend door Marianne Verschoor-Remerie, Margriet Honingh, Anita Walsmit-Sachs & Marloes Vreeburg.

 


Thee & Toebehoren

Als je in YUME thee hebt gedronken kan het zomaar zijn dat je thuis voortaan ook liever losse thee drinkt. Om deze reden verkopen we prachtige RVS theezeefjes. Ze passen in bijna elk theeglas en kunnen gewoon in de vaatwasser. Verder hebben we theeschepjes waarmee je precies genoeg thee voor één kop afmeet. En dan de thee zelf… We verkopen onze thee (indien genoeg voorraad) in zakjes van 50 gram.


We love the planet

In YUME verkopen we geurstokjes van het merk ‘we love the planet’. Dit merk is ontstaan uit onze liefde voor de planeet, omdat het belangrijk is om te weten wat er in een product zit en waar het vandaan komt. De diffusers worden gemaakt in één van de duurzaamste fabrieken in Azië. De fabriek is eco-vriendelijk en helemaal zelfvoorzienend. Alle energie die de fabriek nodig heeft wordt opgewekt uit water- en zonne-energie, waardoor de fabriek niet verbonden is met het elektriciteitsnet of de openbare watervoorziening. Alle medewerkers van de fabriek krijgen heerlijke, gezonde maaltijden aangeboden. Deze maaltijden komen vers uit de organische groentetuin en visvijver! Mooi verhaal natuurlijk, maar wat eigenlijk ook behoorlijk fijn is… de geurstokjes ruiken heerlijk en gaan lekker lang mee.

 


Savon de Provence

Al 110 jaar maakt het familiebedrijf Marius Fabre een zwarte olijfoliezeep op exclusieve basis van plantaardige oliën. In tegenstelling tot vele andere schoonmaakproducten bevat deze zeep géén kleur- en geurstoffen en géén toegevoegde producten die afgeleid zijn van aardolie of dierlijke vetten. De savon noir is tevens zeer zacht voor de huid en droogt de huid niet uit. De zwarte zeep is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Marius Fabre is de enige producent in Frankrijk van de Savon Noir à l’huile d’olive. Het product is geschikt voor de biologische landbouw en ecocert® gecertificeerd. De zwarte zeep wordt bij ons in YUME verkocht in literflessen en als spray voor in de tuin. Daarnaast hebben we een uitgebreide lijn aan geparfumeerde handzepen. De Marius Fabre vloeibare zeep wordt op traditionele, ambachtelijke wijze in ketels gekookt. Daar vindt het verzepingsproces plaats. De basis van deze vloeibare zepen is olijfolie, bekend om zijn hydraterende eigenschappen. De Savon liquide Nature worden geparfumeerd met natuurlijke essentiële oliën. Zo is er bijvoorbeeld de variant ‘dille & tijm’, waarmee je je direct in de Provence waant!


Collines de Provence

Collines de Provence is geïnspireerd door unieke flora van de Provence: wilde irissen, verse vijgen, rozemarijn, jeneverbes, citroenverbena en bloemen zoals lavendel en zonneroosje. Collines de Provence is een “Parfumeur Botaniste”, die natuurlijke geuren creëert om het huis heerlijk te laten ruiken. In YUME verkopen we de ‘Accords Parfumés’ – een kleurrijke en elegante serie van plantaardige geurkaarsen en interieur parfums gebaseerd op de geuren en kleuren van de okergronden in de Provence. In deze serie zijn 8 huisparfums en bijbehorende geurkaarsen opgenomen. De kaarsen branden bijzonder lang, tot wel 60 uur!

 

Kwaliteit en service kunt u in elk klein hoekje van Yume terug vinden. Van het kopje koffie voor de individuele gast, tot het organiseren van een gezellige high-tea.

VOLG ONS OP

Contact informatie