(Groeps)lunches bij YUME

In Yume kunt u elke dag terecht voor een gezonde lunch. We serveren diverse broodjes en hebben op drukke dagen huisgemaakte soep en heerlijke salade. Verder hebben we de havermoutmelanges van Karma Karma op onze kaart staan. Heerlijk gezond genieten van noten, kruiden, havermout en warme melk! Voor onze a la carte lunch hoeft u niet te reserveren, mits u met maximaal 6 personen komt. Bent u met meer? Kijk dan gauw verder op deze pagina naar de mogelijkheden voor groepslunches.

Bezoekt u met een wat groter gezelschap PlantenTuin Esveld? Dan kunt u dit prima combineren met een groepslunch in YUME!

Een groepslunch bij YUME bestaat standaard uit een ciabatta broodje met een glas huisgemaakte kruidenlimonade. Om een lunch extra speciaal te maken kunt u items toevoegen naar wens en smaak. Op deze manier is een lunch bij ons op de kwekerij zo gek als u het zelf wilt. Om het makkelijk te maken hebben we bovendien drie suggestiemenu’s samengesteld. Deze vindt u onderaan deze pagina.

Basislunch
1 x ciabatta met luxe, hartig beleg
1 glas huisgemaakte kruidenlimonade met citroen
€6,50 p.p.
Lunch toevoegingen
Croissant met jam & roomboter € 2,50 p.stuk
Notenbroodje € 2,25 p.stuk
Extra ciabatta € 4,00 p.stuk
Groene salade € 3,25 p.p.
Fruitsalade € 3,50 p.p.
Melk & karnemelk €1,50 p.p.
Biologisch fruitsap van Schulp (diverse smaken) €2,50 p.p.
Huisgemaakte soep €4,00 p.p.
Stokbrood met kruidenboter & tapenade €1,75 p.p.
Menu A
Basislunch
Notenbroodje
Melk & Karnemelk
€10,25 pp
Menu B
Basislunch
Fruitsalade
Biologisch fruitsap
€12,50 pp
Menu C
Basislunch
Groene salade
Soep
Stokbrood
€15,50 pp

 

Kwaliteit en service kunt u in elk klein hoekje van Yume terug vinden. Van het kopje koffie voor de individuele gast, tot het organiseren van een gezellige high-tea.

Let op! YUME is gesloten van 11 december 2017 tot en met 4 februari 2018.

VOLG ONS OP

Contact informatie